Технологія

Технологія виробництва літинських сирів розпочалась ще з XVII ст., коли рецептуру та секретні інгредієнти сировари передавали усно з покоління в покоління.

Технологія виготовлення сиру, масла.

 

З часом рецептури ставали більш точними, встановлювались норми необхідних компонентів, їх пропорції, із зазначенням властивостей на кожній стадії технологічного процесу. Майстри підприємства з гордістю продовжують справу своїх предків, за рахунок цього споживачі отримали смачні та поживні продукти виробництва ВАТ „Літинський молокозавод”.
Технологи підприємства, шляхом досліджень та експериментів, скомпонували серію заквасок і відповідні технологічні параметри та одержали унікальний, єдиний у світі, сир твердий сичужний „Білозгар Екстра” 50% жиру, що є гордістю наших сироварів.

Технологічна служба підприємства складається з висококваліфікованих технологів, які повсякчас дбають про якість продукції, постійно удосконалюють технологію, використовуючи сучасні обладнання та установки.

Ми працюємо для того, щоб Споживач, спробувавши один раз нашу продукцію, став її шанувальником і назавжди обрав до свого столу широкий асортимент молочних продуктів ТМ „Білозгар”.

Колектив підприємства з радістю запрошує скуштувати смачну та корисну продукцію!

продукція